Čištění a dezinfekce větších ploch

Zajistěte si vysoký standard hygieny pomocí vysokotlakých čističů s ohřevem.

Pomocí vysokotlakých čističů lze účinně dezinfikovat a čistit zejména velké a frekventované prostory.

Hygiena a koronavirus

Zejména v době, kdy všude kolem nás hrozí riziko infikování koronavirem, jsou prioritou zvýšené požadavky na hygienu. Horkovodní vysokotlaké čističe jsou jednou z možností jak těchto zvýšených požadavků dosáhnout.

Pro čištění velkých ploch, zejména na frekventovaných místech, jako jsou podlahy, stěny nebo stropy, je nejvhodnější využití vysokotlakých čističů s ohřevem. Tyto čističe jsou díky svojí technologii čištění schopny vyčistit i špatně dostupná místa jako jsou různé štěrbiny, spáry případně i praskliny. Díky použití horkovodního vysokotlakého čističe tak můžete účinně bojovat proti bakteriim, virům a různým choroboplodným zárodkům.

Čistíme a dezinfikujeme přímo u vás, stačí si nás objednat.

Jednou z možností jak udržovat vaše prostory dezinfikované a čisté, je objednat si sužbu čištění pomocí vysokotlakého čističe s ohřevem přímo u vás. Naše vysokotlaké parní čističe pracují s horkou vodou o teplotě ≥ 65°C s možností použití dezinfekční chemie.

  • Služba je vhodná zejména pro haly, zastávky, pěší zóny, podchody, chodby apod. Prostě všude tam, kde je možné volně stříkat vodu.
  • Cena služby už od 2 000 Kč bez DPH za první započatou hodinu práce, každá další započatá hodina je pak za 1 750 Kč bez DPH.
  • Cena je včetně obsluhy čističe, dopravy a čisticích prostředků.
  • Při dlouhodobé spolupráci je možnost změny cen dle smluvní dohody.
  • Změna cen vyhrazena.

Případně lze využít naší půjčovny a vybrat si přístroj dle vašich potřeb.

Vysokotlaké čističe s ohřevem

Dobu potřebnou na čištění lze v porovnání s čištiči na studenou vodu zkrátit až o 40% a to díky využití vyskotlakého čističe s ohřevem, zéjména díky rychlejšímu sušení vyčištěných povrchů.

Využitím vysokotlakého čističe s ohřevem nejen zkrátíte dobu čištění ale i zvýšíte jeho kvalitu a snížíte vznik choroboplodných zárodků, především díky ohřevu, kdy teplota vody dosahuje minimálně 85 °C. Při využití parního stupně pak lze čistit při teplotách až 155 °C. Díky těmto vlastnostem můžete účinně a efektivně bojovat s nečistotami, viry i bakteriemi zároveň !

Při práci můžete využít také vysokotlakou nastavitelnou pistoli, na které je možné regulovat si dle potřeby tlak a množství protékající vody tak, aby se nečistoty nerozstřikovaly do okolí. A to vše v závislosti na oblasti použití.

Použití vysokotlakých čističů s ohřevem a čisticích prostředků

Při čištění pomocí vysokotlakého čističe je potřeba pomocí pěnovacího nástavce s nádobou aplikovat vhodné čisticí prostředky, které zajistí odstranění nečistot podporující ulpívání baktérií na površích. Díky čemuž se přeruší řetězce šíření infekce. 

Výhodou čištění pomocí pěny je pak její stabilita a schopnost přilnout k povrchu, čímž se zvyšuje účiněk čištění. Následným oplachem odstraníme nečistoty a zabraňujete opětovnému znečištění. Pro tento proces jsou také vhodné biologicky rozložitelné čisticí prostředky. Střídání kyselých a alkalických pěnových čisticích prostředků je pak nezbytné pro spolehlivé odstranění různých mikroorganismů.

Po důkladném čištění vysokotlakým čisitičem následuje proces dezinfekce. Povrchy namočte, vyčistěte, nechte uschnout a nakonec dezinfikujte.

Pomocí vysavače pro mokré a suché čištění pak můžete efektivně doplnit činnost vysokotlakého čističe a odstranit zbytkovou vodu a případné nečistoty.

Vyberte si z široké nabídky našich přístrojů a čistících prostředků na našem eshopu nebo kontaktujte naše pobočky pro více informací a o produktech či šlužbách, které vás zajímají.

Případně využijte naší půjčovnu či servis.

Jsme tu pro vás a těšíme se na váš zájem.

Zákaznická infolinka zdarma

Objednávky eshopu, expedice

Půjčovna

Prodejna Praha Karlín

  • Prodejna
  • Sběrné místo servisu
  • Půjčovna
  • Výdejna E-Shopu
PO-PÁ 8-17 Otevřeno
SO-NE Zavřeno
Platba hotově nebo:

Jak se k nám dostanete

Autem

parkování u prodejny
smíšená placená zóna

Metrem

250 m od stanice Křižíkova
linka metra B

Tramvají

250 m od zastávky Křižíkova
tramvaje 8, 9, 24, 6

Prodejna

Prodejna Karcher Center INTE Klecany

  • Prodejna
  • Servis
  • Půjčovna
  • Výdejna a expedice E-Shopu
PO-PÁ 8-17 Otevřeno
SO-NE Zavřeno
Platba hotově nebo:

Jak se k nám dostanete

Autem

parkování u prodejny zdarma
po dálnici D8/E55, Exit 1 Zdiby

Autobusem

300 m od stanice Klecany Zdibsko
autobus 370, 372, 373

Bankovní spojení
285598826/0300 CZK
2301523728/2010 Euro
SWIFT: FIOBCZPPXXX
IBAN: CZ7120100000002301523728
INTE čistící technika, s.r.o.
Pobřežní ulice 74
186 00, Praha 8 - Karlín

IČ: 25094211 | DIČ: CZ25094211

Provozovatelem internetového obchodu je společnost INTE čistící technika, s.r.o.
Firma je zapsána v OR vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 49168.