Vyberte si vhodný typ vysavače přesně pro Vaše potřeby

Pro maximální čistotu Vašeho domova vyzkoušejte řadu univerzálních vysavačů KÄRCHER všestranného využití. Vysavače využijete na tvrdé podlahy na dlažby, laminát, parkety a jiné. Jistě oceníte různorodost způsobu vysávání nečistot buď do sáčků, do nádoby nebo i do vody.

Pro všestranné použití Vám představujeme naší novou řadu multifunkčních vysavačů řady KÄRCHER WD. Tyto modely si oblíbíte především díky své funkci mokrého a suchého vysávání najednou!

Už ani popel z krbů a z grilů Vám nemusí dělat starosti. Díky své dlouhodobé a silné sací síle a své konstrukci jsou modely KÄRCHER vhodnými i bezpečnými pomocníky na tyto nečistoty.

Veškeré textilní plochy je potřeba čistit do hloubky vláken. K tomu doporučujeme naše tepovače řady „spray extraction“. Naše extraktory jsou vhodné na koberce, matrace, sedačky v bytě i na sedačky v autě a na podobné textilie.

Pro ještě silnější účinek Vám firma KÄRCHER nabízí čisticí prostředky, které pomocí speciální trysky nastříkáte na koberec. Prostředek se dostává hluboko do vlákna, kde působí. Extraktory následně vodu i s nečistotami vysají. Tento druh vysávání dodává vláknům svěžest a oživí barvu Vašich koberců a sedaček. Tepovače jsou vhodné pro alergiky i rodiny se zvířaty.

  • Domácí vysavače

Nabízíme Vám nejnovější typ vysavače KÄRCHER DS 6, který je jedinečný svým vodním filtrem. Jako jediný tento model vysává nečistoty do vody, díky čemuž zajišťuje čisté ovzduší, což ocení především alergici. Nemusíte řešit žádné filtrační sáčky, vždy Vám stačí vylít vodu z nádoby a při dalším vysávání opět čistou vodu dolijete.

Na rozdíl od běžného sáčkového vysavače se nově vyvinutý vysavač KÄRCHER DS 6 s vodním filtrem spoléhá na přirozenou sílu vody. Ta se ve filtru otáčí vysokou rychlostí. Zachycená nečistota je vedena přes vodní vír, kde se spolehlivě filtruje ze vzduchu a zachytí se ve vodě.

Při tomto způsobu vysávání nepotřebujete ani žádnou chemii.

KÄRCHER VC 5 a KÄRCHER VC 3 patří mezi naše bezsáčkové vysavače. Veškeré nečistoty vysáváte do nádoby, kterou jednoduše vyprázdníte.

Model KÄRCHER VC 5 Vám nabízíme v kabelové a bateriové verzi. Bateriová verze vydrží po nabití 20 až 30 minut vysávání. Tento kompaktní vysavač je pro svou malou velikost snadno ovladatelný a hlavně skvěle prostorově úložný. Můžete ho použít na vysávání špatně dostupných míst, schodištích a dalších. Vysavač je vybaven teleskopickou sací trubkou, u které si můžete nastavit velikost podle potřeby.

Model KÄRCHER VC 3 obsahuje cyklonovou nádobu, která vstřebává nečistoty pomocí víru, který vytváří. Díky HEPA FILTRU je mnohem čistější výstupní vzduch a vysavač zanechává v bytě čisté ovzduší.

Následující modely vysávají nečistoty do sáčků. Model KÄRCHER VC 6 je vybaven spodními kolečky, díky kterým se snadno vyhýbá nábytku, čímž ho nijak nepoškozuje. Díky energeticky úspornému motoru a optimalizované podlahové hubici, zajišťuje vysavač nízkou spotřebu energie a maximální čistotu. Díky systému QuickClick můžete snadno a rychle vyměňovat hubice podle potřeby.

Příslušenství k modelu KÄRCHER VC 2 můžete jednoduše uschovat přímo ve stroji a tak je máte vždy během práce po ruce. Další výhodou tohoto vysavače je jeho hygienický HEPA FILTR, který spolehlivě zachytí jemné nečistoty jako pyly nebo jiné částečky vyvolávající alergii.

  • Multifunkční vysavače

Do základní třídy multifunkčních vysavačů řadíme typy KÄRCHER WD 2 a KÄRCHER WD 3. Tyto typy jsou ideální na příležitostné vysávání v domácnosti. Jsou lehké a kompaktní.

Model KÄRCHER WD 3 obsahuje i patronový filtr. Suché i mokré nečistoty můžete vysávat najednou do jedné nádoby. Při vysávání pouze suchých nečistot ale doporučujeme vysávat do sáčků, díky kterým se nezanáší filtr a nesnižuje se výkon vysavače.

Do střední třídy řadíme model KÄRCHER WD 4. I zde můžete vysávat mokré i suché nečistoty bez výměny filtru. Hladinu vody Vám hlídá plováček, který při naplnění stoupne a vysavač začne hučet. Nečistoty jednoduše z nádoby vylejete.

Maximální výkon Vám zajišťuje nový typ turbín s nízkou spotřebou. Potřebné příslušenství můžete nasadit na snadno odnímatelnou rukojeť.   KÄRCHER WD 4 Vám nabízíme také v prémiové verzi s odolnou kovovou nádobou

Do špičkové třídy multifunkčních vysavačů řadíme modely KÄRCHER WD 5 a KÄRCHER WD 6. Tyto modely slouží na stejné bázi jako předešlé modely, ale mají silnější sací výkon. Dále také obsahují přepínatelnou podlahovou hubici a madlo 3 v 1, které umožňuje komfortní přenášení stroje, otevření nebo uzavření nádrže a následně její vyprázdnění. Stroje mají také ochranu proti nárazům. Model KÄRCHER WD 6 je navíc vybaven kovovými trubkami.

  • Speciální vysavače na popel

Model KÄRCHER AD 2 je vhodný na vysávání studeného popela z krbů, z grilů nebo například i z komínů. Snadno vysajete suché nečistoty i z těžko dostupných míst. Pro bezpečné vysávání je tento vysavač vybaven nehořlavým materiálem a sací hadice je opletena kovem. Vyprázdnění nečistot je zcela snadné. Po vyjmutí hadice od nádoby vysypete nečistoty, aniž byste s nimi přišli do kontaktu.

Model vyšší třídy KÄRCHER AD 4 je také vybaven nehořlavou trubicí a chromovou sací trubkou. I zde nádobu s nečistotou snadno vyklepete do odpadu bez kontaktu s nečistotou. Tento model je vybaven obvodovou ochranou proti nárazům. Tento vysavač můžete využít i na běžné vysávání suchých nečistot na podlahách.

  • Extraktory

Nástřikový extraktor KÄRCHER SE 4001 můžete použít na koberce i tvrdé plochy jako je například kámen a dlažba. K čištění používáte pouze čistou vodu s přípravkem, špinavá voda odtéká do jiné nádoby, která se po naplnění vylévá. Pokud vysáváte suché nečistoty, je potřeba do nádoby dodat sáček na odpad. Během vysávání si pro větší pohodlí můžete uchytit kabel na hák, který je na stroji připevněn.

Čistící extraktor KÄRCHER SE 4002 funguje na podobné bázi jako model SE 4001, na rozdíl od něj má ale hadici na čistou vodu a hubici na čalounění spojenou, takže se s ním lépe manipuluje. Velkou nádobu můžete využít i na ukládání příslušenství.

Mezi další extraktory řadíme model KÄRCHER SE 5.100. Díky nástavci na tvrdé plochy, nezanechává čistící extraktor na podlahách žádné šmouhy. Při vyndání nádrže na čistou vodu, můžete i s tímto typem vysávat mokré i suché nečistoty. Sáček na odpad stačí do nádrže pouze položit, nikam ho nemusíte připevňovat. K tomuto modelu si můžete dokoupit i hubici na čalounění.

Model KÄRCHER SE 6.100 obsahuje hubici na čištění koberců i na čištění polstrování. Je zde opět systém dvou nádrží na čistou a špinavou vodu. Díky plochému skládanému filtru můžete vysávat mokré i suché nečistoty bez přerušení práce. Pomocí speciální klapky na filtru můžete odstranit nečistoty, aniž byste s nimi přišli do kontaktu

Hlavním extraktorem v profesionální řadě čističů koberců jsou tepovače KÄRCHER Puzzi 8, KÄRCHER Puzzi 10, KÄRCHER Puzzi 30, které se hodí na pracoviště, do hotelů, do kanceláří a celkově na větší pracovní plochy.

Tento profesionální extraktor nejen důkladně vyčistí koberce od silného znečištění, ale navíc osvěží vlákna Vašich koberců a dodá lesk jejich barvě. Díky jeho příslušenství můžete tento vysavač použít i na menší plochy jako jsou sedačky, křesla, autosedačky a jiné…